Afdrukken
 

Luisterkindopleiding online vanaf 1 januari 2021 

We maken bij Luisterkind een nieuwe stap en die maakt het mogelijk om de opleiding wereldwijd te volgen. 
We gaan namelijk online lesgeven, er zijn online lessen en er is een studieportaal om jou volledig te ondersteunen in je studie. 

Luisterkind in het kort
Met een Luisterkindafstemming is het mogelijk om een kind of volwassene te helpen op een zachte manier. Door af te stemmen op de ander en telepatisch in gesprek te gaan kan je er helemaal voor de ander zijn en luisteren naar wat hij of zij te zeggen heeft. Door alleen vragen te stellen en niets in te vullen voelt de ander zich volledig gehoord en kan hij of zij aan zichzelf meegeven wat er nodig is om de gewenste verandering in te zetten.


Jij kan dit ook leren en dit mooie werk in je leven integreren. De opleiding is te volgen op diverse locaties in Nederland en dus vanaf 1 januari 2021 is het ook mogelijk om de opleiding online te volgen. Bij beide keuzes wordt je een half jaar begeleid door mij. 

De online opleiding plannen wij in overleg, zodat het valt op een dag dat jij echt de ruimte hebt. 

Voor meer informatie over de opleiding kun je de opleidingsbrochure bekijken op  https://www.dianahendriks.nl/opleiding-luisterkindwerker/

 
 
 
Belang van samen zijn met de natuur

Voor de mens is het belangrijk om meer in contact te komen met de natuur en ik help dan ook graag om die link weer óf meer te leggen. Door je te begeven in de natuur wordt je omringd door rust en laat je je agenda en wat daar allemaal bij hoort los. Je voelt dat je meer bij jezelf komt en heldere inzichten komen hierdoor vanzelf naar boven. Ik neem je mee naar gebieden die je zelf ook weer makkelijk kunt inplannen in je wekelijkse activiteiten.

Voor de bewoners van Den Haag en e.o. organiseer ik regelmatig wandelingen in natuurgebieden die makkelijk bereikbaar zijn voor als je tussendoor eens een wandeling wilt maken. Je hoeft namelijk niet altijd naar de Veluwe of naar het buitenland om tot rust te komen. Dicht bij huis zijn er mooie parken en bossen waar jij je rust ook kan vinden. Ik neem je graag mee zodat jij ze ook leert kennen.