Afdrukken

Luisterkind KinderenEr zijn veel kinderen op deze wereld die zich anders voelen, met stempels en labels rond lopen en vast lijken te zitten in hun leven. Ik ben er graag voor ze, om naar ze te luisteren en samen met hen te kijken naar oplossingen en ruimte te maken om het weer fijn te hebben en gelukkig te zijn. Dit doe ik door de Luisterkind Methode te gebruiken.

De Luisterkind Methode is een manier van werken waarbij ik op afstand via de energie contact kan leggen met kinderen en volwassenen. Ik praat zo op een dieper liggende laag van het kind en passeer daarbij de hoofdelijke redeneringen en bezwaren. Het gesprek mag ontstaan op die manier waarop het kind het fijn vindt en tijdens dit gesprek gaan we zien wat de antwoorden zijn op de vragen die er vooraf gesteld zijn door de ouders of door de kinderen zelf.

Het hele gesprek, de hele afstemming op het kind, wordt letterlijk opgeschreven en aansluitend naar de ouder verstuurd. Alles gebeurt op afstand in de energie en vervolgens via de e-mail, geen kind in de praktijk, aan de telefoon of via de chat.

Voordelen van een Luisterkind afstemming:

Met welke vragen kan je een Luisterkind afstemming aanvragen?
In principe mag je alle vragen stellen die je hebt. Ik laat het vervolgens aan het kind op welke vragen hij of zij antwoord geeft. Uiteraard neem ik de vragen wel langs de zijlijn mee.

Vragen kunnen gaan over:

Hoe gaat een Luisterkind afstemming in zijn werk?

Logo Luisterkind werkers 175px

Ik stem me binnen deze twee weken af op jouw kind. Hiervoor kies ik een eigen dag en tijd uit, die ik niet op voorhand doorgeef. Dit is namelijk niet nodig en dat is juist het fijne van Luisterkind, het kind kan gewoon doorgaan waar hij of zij mee bezig is. Zodra de Luisterkind afstemming heeft plaatsgevonden, stuur ik je deze per mail toe.

Kosten: Luisterkind afstemming € 85,00 incl. btw

AANMELDEN

Laat je kind zich niet langer vreemd of anders voelen. Laat je kind het geluk weer terugvinden en genieten van het leven.